HE AHA TE TPMS?

HE AHA TE TPMS?
Ko te Tire Pressure Monitoring System (TMPS) he punaha hiko i roto i to waka e aro turuki ana i to pehanga hau tupare me te whakamohio i a koe ina taka kino.
HE AHA TE WAA HE TPMS?
Hei awhina i nga kaitaraiwa ki te mohio ki te hiranga o te haumaru me te tiaki i te pehanga potae, i whakamanahia e te Runanga te ture TREAD, e kii ana ko te nuinga o nga waka i mahia i muri mai i te tau 2006 me TPMS-rawa.
HE PEAHEA TE PUNA KAUPAPA KAUPAPA I TE TIKA?
E rua nga momo punaha e whakamahia ana i enei ra: TPMS Tika me te TPMS Autaki.
Ka whakamahia e te TPMS Direct he pukoro kua mau ki roto i te wira hei ine i te pehanga hau o ia tupare.Ka heke te pehanga hau ki raro i te 25% i raro i te taumata e taunakitia ana e te kaihanga, ka tukuna e te pukoro aua korero ki te punaha rorohiko o to waka, ka whakakorikori i to rama tohu papatohu.
Ka mahi tahi a TPMS autaki me nga pūoko tere wira o to motika (ABS).Mena he iti te pehanga o te potae, ka huri i te tere wira rereke atu i era atu potae.Ka kitea enei korero e te punaha rorohiko o to waka, e whakaoho ana i te rama tohu papatohu.
HE AHA NGA PAinga o TPMS?
Ka whakamohio atu a TPMS ki a koe i te wa e iti ana te pehanga tupare o to waka, kei te paheke ranei.Ma te awhina i a koe ki te pupuri i te pehanga tupare tika, ka taea e TPMS te whakanui ake i to haumaru i runga i te huarahi ma te whakapai ake i te whakahaerenga o to waka, te whakaheke i te kakahu potae, te whakaiti i te tawhiti o te tarai me te whakapai ake i te ohanga wahie.
https://www.minpn.com/100-diy-installation-solar-tire-pressure-monitoring-systemtpms-in-cheap-fty-price-product/
Solar TPMS-1

Wā whakairinga: Sep-20-2021

Tukuna mai to korero ki a matou:

Tuhia to korero ki konei ka tukuna mai ki a matou