Ko te whakatau a te Kotahitanga o Uropi ki te aukati i te hokonga o nga waka hiko i muri i te tau rua mano toru tekau ma rima

I te 14 o Hune, ka whakapuaki a Volkswagen me Mercedes-Benz ka tautoko ratou i te whakatau a te Kotahitanga o Europi ki te aukati i te hokonga o nga waka hiko i muri mai i te tau 2035. I te hui i Strasbourg, France, i te 8 o Hune, i pootihia he tono a te Komihana Pakeha kia mutu. te hokonga o nga waka hou i roto i te EU mai i te 2035, tae atu ki nga waka ranu.

waka vw

Kua tukuna e Volkswagen he raupapa o nga korero mo te ture, e kii ana ko te "whakapaipai engari ka taea te whakatutuki", me te kii ko te ture "koe anake te huarahi tika hei whakakapi i te miihini whakangao-a-roto i te wa e taea ai, te taiao, te hangarau me te ohanga", me te mihi ano. te EU mo te awhina "mo te Haumarutanga Whakamahere Ake".

vw

I whakanui ano a Mercedes-Benz i te ture, a, i roto i tetahi korero ki te tari korero Tiamana a Eckart von Klaeden, te upoko o nga whanaungatanga o waho o Mercedes-Benz, i kii kua whakaritea e Mercedes-Benz Ko te mea pai ko te hoko 100% nga motuka hiko i te tau 2030.

Mercedes-Benz

I tua atu i a Volkswagen me Mercedes-Benz, ko Ford, Stellantis, Jaguar, Land Rover me etahi atu kamupene motuka e tautoko ana i te ture.Engari kare ano a BMW kia u ki te ture, a, i kii tetahi rangatira o BMW he moata rawa ki te whakarite i te ra mutunga mo te aukati i nga motuka hiko.He mea nui kia mohiohia i mua i te whakatau me te whakamana i te ture hou, me haina e nga whenua katoa o te 27 EU, he mahi tino uaua i roto i te ahua o nga ohanga nui o naianei penei i Tiamana, Parani me Itari.

 


Wā tuku: Hune-15-2022

Tukuna mai to korero ki a matou:

Tuhia to korero ki konei ka tukuna mai ki a matou